navigation menu
close navigation menu
Facebook Instagram
Facebook Instagram

Uusia sisustusliikkeitä kauppakeskus Liilaan – uudistuvassa keskuksessa alueensa laajin valikoima sisustusta ja kodintuotteita saman katon alla

Kesän aikana uudistuvassa Liilassa avautuu useita uusia sisustusliikkeitä. Uusista liikkeistä Masku ja Finnlandia avautuvat kesällä ja Kruunukaluste syyskuussa. Uudet liikkeet yhdessä Liilassa jo toimivien kodin- ja sisustamisen liikkeiden Vepsäläisen, Rustan, Powerin, Jyskin, Inaria Studion, Noblessan ja Mattokympin kanssa tekevät kauppakeskuksesta länsi-Uudenmaan suurimman sisustuksen keskittymän, joka tarjoaa laajasti sisustuksen palveluita aina suunnittelupalveluista kodintuotteisiin.

Uusista liikkeistä Masku tulee palvelemaan asiakkaitaan lähes 1800 neliömetrin, Kruunukaluste reilun 1300 neliömetrin ja Finnlandia reilun 900 neliömetrin liiketiloissa. Kesän aikana avautuvat Masku ja Finnlandia ehtivät palvelemaan asiakkaita jo aktiivisena kesäsesonkina, kun moni uudistaa esimerkiksi kesämökkiään tai hankkii uusia terassikalusteita.

”On hienoa päästä osaksi keskusta, jossa asiakas löytää saman katon alta niin laajan valikoiman erilaisia kodintuotteita. Masku tarjoaa Suomen suurimman huonekaluvalikoiman kotien, mökkien, pihojen, parvekkeiden ja terassien kalustamiseen ja sisustamiseen. Maskun uniikin malliston, suurten sisäänostojen ja Suomen parhaan huonekalulogistiikan ansiosta voimme tarjota kaikkien hintatasojen tuotteet asiakkaillemme markkinoiden edullisimpaan hintaan”, kertoo Maskun markkinointijohtaja Ville Heinonen.

Muutkin Liilan vuokralaiset suhtautuvat uudistukseen positiivisesti ja odottavaisin mielin. Myöhemmin kesällä avautuvan Kruunukalusteen toimitusjohtaja Kai Salmela povaa uudistetulle keskukselle vilkasta syksyä.

”Syksy on perinteisesti kodinsisustuksen uudistamisen aikaa. Uskommekin uuden keskuksen kattavan valikoiman houkuttelevan laajasti asiakkaita niin lähialueilta kuin myös kauempaakin. Tarjoamme myymälässämme laadukkaiden kodin kalusteiden ja sisutustuotteiden lisäksi myös suunnittelupalvelua, jolloin asiakkaiden yksilölliset toiveet pystytään huomioimaan mahdollisimman hyvin”.

Uudistuneen keskuksen avajaisia tullaan viettämään lokakuussa. Koska uudistus tehdään asteittain, Liila palvelee asiakkaita myös remontin aikana. Liilan sijaitsee Länsiväylän varrella ja sen yhteydessä on runsaasti maksutonta parkkitilaa.