navigation menu
close navigation menu
Facebook Instagram
Facebook Instagram

Uudistuneen kauppakeskus Liilan avajaiset 3. lokakuuta – ”Toivotamme asiakkaat tervetulleeksi uudistuneeseen Liilaan”

Perusteellisen remontin ja kasvojenkohotuksen läpikäynyt kauppakeskus Liila juhlii avajaisiaan lauantaina 3. lokakuuta. Uusien liikkeiden myötä Espoon Suomenojalla sijaitseva Liila on alueen suurin sisustus- ja harrastusliikkeiden keskittymä.

Liilan uudistuksen tavoitteena on tarjota asiakkaille laaja valikoima tuotteita ja palveluita sisustukseen ja harrastamiseen saman katon alta. Liilassa on avautunut useampi uusi sisustusliike, kuten Masku, Kruunukaluste ja Finnlandia.

Kauppakeskus houkuttelee asiakkaita myös hevos-, golf- ja jääkiekkoharrastajien erikoisliikkeillä, Esport-kuntosalilla sekä kahdella ravintolalla. Lähitulevaisuudessa Liilan valikoimaa tulee täydentämään vielä muutama kiinnostava myymälä lisää.

”Kevään ja kesän aikana uudistunut Liila on nyt valoisa, avara ja moderni sekä pohjaratkaisultaan entistä selkeämpi. Myös Liilan vuokralaiset ovat tyytyväisiä lopputulokseen, ja odotamme innolla tulevaa”, iloitsee kauppakeskuspäällikkö Miia Aro.

Avajaisissa sisustusvinkkejä ja ohjelmaa lapsille

Asteittain remontoitu Liila on palvellut asiakkaita läpi uudistuksen, mutta lauantaina 3. lokakuuta klo 10–18 juhlitaan virallisia avajaisia.

Hyvien tarjousten ja kilpailujen lisäksi avajaisiin on rakennettu liikkeiden tuotteista koostettu sisustusmaailma, ja sisustussuunnittelija Tomi Kouvola saapuu paikan päälle jakamaan sisustusvinkkejä asiakkaille. Myös lapsiperheet on huomioitu ohjelmassa.

”Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, joten teemme kaikkemme, että Liilaan ei avajaispäivänäkään syntyisi ruuhkia tai ahtautta. Olemme jakaneet ohjelman tasaisesti koko päivälle, ja paikalla on henkilökuntaa varmistamassa tapahtuman turvallisen sujumisen”, Aro kertoo.

Asiakkaita pyydetään saapumaan avajaisiin vain terveinä. Kauppakeskuksessa on myös tarjolla käsidesiä, kasvosuojaimia ja asiakkaita muistutetaan pitämään riittäviä turvavälejä pitkin päivää.

Liilan vuokralaiset toivottavat asiakkaat tervetulleiksi, ja odottavat tulevaa positiivisin mielin.

”Uskomme, että Liila lähtee tästä hyvään uuteen nousuun, ja muutenkin on mukavaa toivottaa asiakkaat tervetulleiksi liikkeisiin pitkän poikkeustilan jälkeen”, kertoo jo pitkään Liilassa toimineen Inaria Studion kauppias Riku Mäntymaa.

Liila sijaitsee Länsiväylän varrella, ja sen yhteydessä on runsaasti maksutonta parkkitilaa.

Lisätietoja:
Miia Aro
Kauppakeskuspäällikkö
puh. 045 694 9914
miia.aro@newsec.fi

Kauppakeskus Liila
Vuonna 2013 avattu espoolainen kauppakeskus Liila tarjoaa koko läntisen Uudenmaan laajimman valikoiman kodin ja harrastamisen erikoisliikkeitä saman katon alla. Liila sijaitsee Suomenojalla hyvien yhteyksien varrella osoitteessa Martinsillantie 10. Kaikki Liilan palvelut ja aukioloajat löytyvät verkkosivuilta: www.liila.fi. Liilan omistaa erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöt ja kaupallista manageerausta hoitaa Newsec.