navigation menu
close navigation menu
Facebook Instagram
Facebook Instagram

Työkalukontti Liilassa!

Liilan piha-alueelle on avattu asiakkaiden arkea helpottamaan Työkalukontti. Työkalukontista saa vuokrattua koneet ja laitteet niin pieniin kuin isoihin askareisiin. Konseptin idea on tarjota vaivattomasti, nopeasti ja vuorokauden ympäri työkaluvuokrauspalvelua niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin. Kontin sisältä löytyy siististi vuorattu automaattinen työkaluvuokraamo lokerojärjestelmineen.

Työkalukontti.fi tarjoaa helpon ratkaisun työkalujen vuokraamiseen – oli kyse sitten rakentamisesta, remontoinnista tai kodin pienistä askareista. Vuokralla on tarjolla jopa 40 erilaista työkalua ilman, että joutuu käyttämään välillä suuriakin summia työkaluihin.

Työkalujen vuokraus onnistuu menemällä osoitteeseen työkalukontti.fi, josta voi valita halutun työkalun ja vuokrausajan. Vuokrausajan voi valita alkamaan vaikka heti. Vuokrattuaan tuotteen asiakas pääsee konttiin sisälle sekä pääsee avaamaan työkalun sisältävän lokeron sähköpostiin saapuvasta linkistä. Myös palautus tapahtuu saman sähköpostiviestin kautta.

Lue lisää aiheesta https://www.tyokalukontti.fi/