navigation menu
close navigation menu
Facebook Instagram
Facebook Instagram

Meidän maskulaisten tehtävänä on löytää vuosittain sadoille tuhansille asiakkaillemme ratkaisuja kotien, mökkien, pihojen, parvekkeiden ja terassien kalustamiseen ja sisustamiseen. Oman uniikin mallistomme, valikoitujen huonekaluvalmistajien ja etenkin suurten sisäänostojen ansiosta voimme tarjota kaikkien hintakategorioiden tuotteet asiakkaillemme aina markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Meidät tunnetaan Suomen suurimmasta huonekaluvalikoimasta. Uniikista mallistostamme löytyvät ratkaisut kaikkiin elämänvaiheisiin ja myös kaikki tyylisuunnat klassisesta, skandinaaviseen ja moderniin tai retrosta maalaisromanttiseen.

Suurin osa asiakkaistamme löytää itselleen unelmiensa sohvat, sängyt, patjat ja ruokaryhmät yksilöidyllä ratkaisulla. Useimmat mallistomme huonekalut ovat muokattavissa juuri sellaiseksi kuin haluat. Suunnittelemme yhdessä sinulle kalusteet, joissa mitat ovat huoneesi mukaan, värit ovat sisustukseesi sopivat, jalat sellaiset kuin haluat, istuin- tai patjakovuus juuri haluamasi ja nahka tai kangas tarpeesi mukaan.

Tervetuloa Maskuun!

Yhteystiedot

https://www.masku.com

Avoinna ma-pe 11-19,
la 10-18, su 11-18

1.4. klo 11-19