navigation menu
close navigation menu
Facebook Instagram
Facebook Instagram

Kauppakeskus Liilan toimet lähikontaktien estämiseksi

Me Liilassa haluamme taata kaikille turvallisen kauppakeskusasioinnin – itsestä ja muista huolehtiminen on nyt erityisen tärkeää. Muistutamme niin asiakkaitamme kuin henkilökuntaamme säännöllisesti, useassa eri kanavassa huolehtimaan pandemian ehkäisemisestä mm. alla olevilla toimilla.

1. Turvavälit

Pidämme kauppakeskuksen käytävät avoinna ja mahdollisimman väljinä, jotta asiakkaiden on mahdollista pitää helposti vähintään 2 metrin väliä toisiin asiakkaisiin. Muistutamme turvavälien pitämisestä esimerkiksi tarroilla, joita löytyy sisäänkäynneiltä sekä kauppakäytäviltä. Turvavälien pitämisestä kerromme myös äänimainonnassa sekä kauppakeskuksen nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Myös kauppakeskuksen liikkeet ovat tehneet erilaisia toimia turvavälien säilyttämiseksi omissa liiketiloissaan.

2. Maskien käyttö

Kauppakeskuksen henkilökuntaa on ohjeistettu käyttämään kasvomaskia. Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä myös asiakkaillemme.

3. Käsihygienia

Kauppakeskuksen sisäänkäynneiltä löytyy käsidesiautomaatteja. Huolehdimme useasti päivässä, että käsidesiä on saatavilla. Lisäksi kauppakeskuksessa on käsienpesumahdollisuus wc-tiloissa. Mainonnassa kauppakeskuksen sisällä ja ulkona kehoitamme asiakkaita hyvään käsihygieniaan. Olemme myös tehostaneet pintojen siivousta yhdessä siivousliikkeemme kanssa. Siivojamme pitävät erityisesti huolta yleisten tilojen kosketuspintojen puhtaudesta, kuten ovenkahvoista, hissipainikkeista.

4. Yleiset tilat

Pandemiatilanteen hillitsemiseksi olemme poistaneet kauppakeskuksen yleisten tilojen istumapaikat. Kauppakeskuksen yleisissä tiloissa ei toistaiseksi järjestetä tapahtumia.

5. Vain terveenä ostoksille

Olemme pyrkineet tekemään kauppakeskuksesta mahdollisimman turvallisen paikan ostoksille. Jotta henkilökuntamme ja muut asiakkaat pysyvät terveenä, kehotamme kaikkia asiakkaita tulemaan vain täysin terveinä ja oireettomina ostoksille.